Forever Living


VÄRLDENS STÖRSTA ODLARE OCH PRODUCENT AV ALOE VERA OCH ALOE VERA PRODUKTER

 

Forever Living Products International
Forever Living Products grundades 1978 i USA av Rex Maughan, som fortfarande äger och driver företaget. Huvudkontoret ligger i Arizona. Idag finns Forever representerat i mer än 150 länder och omsätter nästan 3 miljarder dollar. I koncernen ingår också stora hotell- och fritidsanläggningar över hela världen.

Forever Living Products Scandinavia
Det skandinaviska huvudkontoret ligger i Mölndal med filialer i Danmark, Norge och Finland. Produkterna distribueras till återförsäljarna från vårt centrallager i Holland. Forever Scandinavia har en mycket stark utveckling och 2015 omsatte vi 710 miljoner kronor i Skandinavien.

 

Aloe vera – kärnan i Forevers verksamhet
Forever Living är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Vår höga produktkvalitet, som bekräftas av de certifieringar och kvalitetsmärkningar vi fått runt om i världen, säkerställs bland annat genom att Forever äger sina egna plantager. Där odlar vi Aloe veran på bördiga jordar som ger god växtkraft och mycket näring till plantorna. För att inte utarma jorden använder vi oss av växelbruk. Får och getter står för ogräsbekämpningen och ger naturlig gödsling. Bra för djuren, Aloe veran och miljön.
Vi har full kontroll över hela processen från planta till färdig produkt, hela vägen ut till återförsäljare och konsumenter.

Våra produkter
Forever har ett brett utbud Aloe vera-produkter indelat i tre olika segment – wellness, fitness och beauty – och utvecklar ständigt sortimentet så att det ska passa marknadens behov och önskemål. På så sätt kan vi erbjuda något för alla och du kan alltid hitta din personliga favorit.

 

Besöksadress

FOREVER LIVING PRODUCTS SCANDINAVIA AB
Kvarnbygatan 2B
431 34 MÖLNDAL

Postadress
FOREVER LIVING PRODUCTS SCANDINAVIA AB
Box 199
431 23 MÖLNDAL

Telefon: 031-727 80 00
Telefax: 031-15 77 99

General manager: Fredric Alerstam
E-post: fredric.alerstam@foreverlivig.se

Presskontakt: Åsa Nyvall
E-post: press@foreverliving.se

Hemsida: http://www.foreverliving.se/