Morinda


 

Bättre hälsa, bättre utstrålning och en väg mot finansiell frihet!

2016 firade Morinda 20 år som företag. Med en fantastisk resa bakom sig, med nöjda kunder i över 70 länder, har Morinda lagt en grund för en fortsatt stark tillväxt i många år framöver. Det nordiska huvudkontoret är beläget i Stockholm och ger idag fullskalig service till marknaderna i Sverige, Finland och Danmark och support till Norge.

Morindas ständiga strävan efter att hitta jordens bästa ingredienser, och erbjuda dessa till personer över hela världen i form av högkvalitativa produkter, är välkänd. Alltsedan lanseringen av världens första noniprodukt, TAHITIAN NONI Juice, 1996 har Morinda satsat enorma resurser för att ge kunder och återförsäljare en möjlighet att leva yngre, längre.

Idag delas produkterna upp i fyra huvudkategorier, där varje kategori har sina specifika egenskaper. Mest känd är kategorin ”Tahitian Noni”, där vi använder 1000-årig kunskap på Tahiti och Franska Polynesian till att främta människors hälsa, men även kategorin ”TruAge” har de senaste åren rönt stor uppmärksamhet. TruAge innehåller produkter framtagna för att motverka bildandet och effekterna av Advanced Glycation End Products, som all forskning unisont menar är den största orsaken bakom åldrandeprocessen.

Genom dessa spännande produktlinjer erbjuder Morinda sina återförsäljare en väg mot finansiell frihet, personlig utveckling och upplevelser av absolut högsta klass. T.ex. har över 6 000 återförsäljare tackats för sina insatser genom att få en personlig inbjudan till Tahiti för 2 personer, där man på plats får chansen att uppleva Morindas rötter! En oförglömlig resa som har förändrat många människors liv.

Morinda står sig idag starkare än någonsin tidigare, och vi ser fram emot många spännande år framöver!

Morinda Sweden AB
Evenemangsgatan 31, 2 tr
169 79 Solna

Telefon: 08-579 334 10
E-post: perl@se.morinda.com

Hemsida: www.morinda.com/sv-se
Kontaktperson/Presskontakt:
Per Lundell
Telefon: 08-579 334 59