TiensBakgrund

Tiens startades 1995 och har blivit det mest framgångsrika företaget inom nätverksmarknadsföring i Kina. Sedan dess har Tiens varit och kommer fortsatt att förbli en förebild för fri företagsamhet och nya möjligheter i den största och snabbast växande marknaden i världen – Kina.

I dagsläget är vi verksamma i mer än 20 länder i Europa. Globalt har vi kontor i över 100 länder och är verksamma på 190 olika marknader. Våra 12 miljoner distributörer finns på alla kontinenter.

Tiens mission
Att tillhandahålla högkvalitativa produkter, utbildning och karriärmöjligheter för människor över hela världen, att förbättra deras liv och bidra till ett harmoniskt internationellt samhälle.

En värld – en familj 
Alla våra familjer bildar en värld. Vår värld är en enda stor familj. I en kraftigt föränderlig värld, är vi stolta att förena människor från alla världsdelar, religioner, land, etniska tillhörigheter, språk, raser och ursprung. En värld – en familj.

Om du attraheras av vår filosofi, kommer du älska våra produkter
Vi använder och lutar oss mot en 5000 år gammal filosofi om hälsa och välbefinnande som genom sin balans mellan kropp och själ blivit mycket populärt över hela världen. Tiens kombinerar gammal kinesisk visdom med modern teknologi för att förse våra kunder med förstklassiga näringstillskott och produkter för välbefinnande.

Tiens Sverige AB

Postadress/ Besöksadress: 
c/o Arena Ekonomi Stockholm AB
Ms. Olga Flyg
Götgatan 60
118 26 Stockholm

Hemsida:
http://www.tienseurope.com
http://www.tiens.com