Kyäni

Kyäni erbjuder ett unikt sortiment kosttillskott genom direktförsäljning

Kyäni är ett friskvårdsföretag med global verksamhet i mer än 60 länder. Det grundades ursprungligen 2007 av familjerna Hansen och Taylor och blev en del av företaget Amare 2022.

Än idag är Kyänis uppdrag “Att ge hopp – löftet om ett bättre liv – genom välbefinnande och möjligheter”. Våra affärspartners har anslutit sig till oss i detta uppdrag genom åren och tillsammans har vi försett människor över hela världen med unika hälso- och näringsprodukter.

Kyänis produkter kombinerar det bästa som naturen och modern teknik har att erbjuda. Vi utvecklade våra näringsprodukter för att stödja människokroppen med de näringsämnen den kanske inte får från en modern kost. Vi erbjuder tre huvudtyper av produkter: vår Triangle of Wellness är ett trestegssystem som innehåller Kyäni Sunrise, Kyäni Sunset och Kyäni Nitro FX eller Xtreme. Protein Nutritionals erbjuder dig Kyäni FIT20 eller Kyäni Origin Chocolate och Kyäni Origin Vanilla som ett veganskt alternativ, medan Functional Nutritionals ger dig Kyäni HL5 Peach, Kyäni ON eller Kyäni Restore. Och vi utvecklas ständigt och utökar just nu vårt produktsortiment med de fantastiska Amare-produkterna.

Kyäni Caring Hands

Som en del av Amare Global är Kyäni Caring Hands den välgörenhetsstiftelse som skapats och stöds av Kyänis grundare, partners, personal och chefer. Från 2010 gör Kyäni Caring Hands skillnad för att ge hopp till barn och familjer i nöd genom att förbättra tillgången till näring, sanitet och utbildning. Den har utfört service över hela världen, gett hjälp i händelse av katastrofer, samordnat service inom våra egna samhällen och organiserat årliga Caring Hands-resor för att utföra praktisk service i områden som behöver det mest.

Amare Global Europe AB
Landskronavägen 27 A
252 32 Helsingborg
SVERIGE

Kundtjänst :
Mån: 10:00 – 17:30
Tis – Fre: 9:00 – 17:30
+46 (0) 31 730 5840
cs.eur@amare.com