Morinda

Bättre hälsa, bättre utstrålning och en väg mot finansiell frihet!

2018 firade Morinda 22 år som företag. Med en fantastisk resa bakom sig, med nöjda kunder i över 70 länder, har Morinda lagt grunden för en fortsatt stark tillväxt i många år framöver. Det nordiska huvudkontoret finns intill Friends Arena i Solna, strax utanför Stockholm, och ger idag fullskalig service till marknaderna i Sverige, Finland och Danmark och support till Norge.

Morindas ständiga strävan efter att hitta världens bästa ingredienser, och erbjuda dessa till personer över hela världen i form av högkvalitativa produkter, är välkänd. Alltsedan lanseringen av världens första noniprodukt, TAHITIAN NONI Juice, 1996 har Morinda satsat enorma resurser för att ge kunder och återförsäljare en möjlighet att leva yngre, längre.

Idag delas produkterna upp i fyra huvudkategorier, där varje kategori har sina specifika egenskaper. Mest känd är kategorin ”Tahitian Noni”, där vi använder 1 000-årig kunskap på Tahiti och Franska Polynesian till att främja människors hälsa, men även den nya kategorin ”TeMana”, som är en förstklassig hudvårds- och skönhetsserie. Nu står vi återigen inför en ny och stor lansering. Efter flera års forskning har vi tagit fram en ny TeMana-produkt som är baserad på noni och kollagen. Genom sina unika synergieffekter ger denna drickbara Noni+Collagen shot möjlighet till både bättre hälsa och ett vackrare utseende.

Genom dessa spännande produktlinjer erbjuder Morinda sina återförsäljare en väg mot finansiell frihet, personlig utveckling och upplevelser av absolut högsta klass. Bland annat har över 6 000 återförsäljare tackats för sina insatser genom att få en personlig inbjudan till Tahiti för 2 personer, där man på plats får chansen att uppleva Morindas rötter! En oförglömlig resa som har förändrat många människors liv.

Morinda står sig idag starkare än någonsin tidigare, och vi ser fram emot många spännande år framöver!

Morinda Sweden AB
Evenemangsgatan 31, 2 tr
169 79 Solna

Telefon: 08-579 334 10
E-post: perl@se.morinda.com

Hemsida: www.morinda.com/sv-se
Kontaktperson/Presskontakt:
Per Lundell
Telefon: 08-579 334 59