PartyLite

Skapa och designa din alldeles egen signaturdoft med PartyLite

Vare sig det är en stor familjetillställning, en middag för två, eller du bara vill koppla av ett tag för dig själv kan du förvandla stunden genom att tända ett ljus. Det finns inget som skapar lika trevlig stämning och mysig atmosfär som skenet och doften från levande ljus.

PartyLite, grundat för mer än 40 år sedan, är ett globalt direktförsäljningsbolag inom heminredning och dofter för hemmet. Som designer och tillverkare erbjuder PartyLite ett brett sortiment högklassiga ljus, doft utan låga, samt tillbehör för dessa genom sitt stora nätverk försäljningskonsulter i över 20 länder.

Under våra interaktiva Find Your Signature Partyn är det du själv som är parfymör. Det unika konceptet Find Your Signature gör det möjligt för kunder att skapa en egen personlig doftkombination, en alldeles egen signaturdoft. Gäster på ett Party använder PartyLites speciella doftkritor för att prova sig fram och skapa olika kombinationer av de specialtillverkade och kombinerbara Signature-dofterna. Partyt är alltid personligt, alltid unikt och erbjuder den garanterat bästa doftupplevelsen.

PartyLite Oy
Självstyrelsegränden 6
02600 Esbo
Finland

Tel: 08 400 44101
Fax: 08 400 49985

Kontakt: Joakim Nissen
Mobil + 46 070 2900490

E-post: jnissen@partylite.se

Hemsida: www.partylite.se