PXC Underwear

Sköna och snygga underkläder
I Sverige har ca 7 av 10 kvinnor fel BH-storlek och detta är något som vi inom PXC Underwear vill ändra på. Sedan 1992 har PXC Underwear hjälpt både kvinnor och män att hitta snygga underkläder som sitter perfekt hela dagen.

Långt från kedjornas bristande kunskap och trånga provhytter
Hos oss får du som kund/återförsäljare en produkt av absolut toppkvalité, vad beträffar urval, material, design och hållbarhet. Våra underkläder kan du köpa i en lugn och trivsam hemmiljö tillsammans med dina vänner, långt bortom affärernas bristande kunskap och trånga provhytter.

BH-skola och TV4
När du bokar en visning med oss får du och dina vänner vara med om en BH-skola där en professionell återförsäljare lär er hur en BH ska sitta och hur ni gör för att hitta rätt storlek och modell. Under våren 2016 bjöd TV4 in oss för att hålla en BH-skola i TV4 Nyhetsmorgon.

Du kan boka en egen visning hos din PXC-återförsäljare eller på hemsidan www.pxc.se

Boka visning med BH-skola här >>

Välkommen till världens bästa extrajobb
Bli återförsäljare och få alla fördelar med att driva eget. Du bestämmer själv om du bara vill tjäna lite extra pengar, eller arbeta heltid med PXC Underwear. Du får utbildning och tillgång till ett enormt lager med underkläder, som du enkelt kan beställa hem och sälja till dina kunder med 20-40% i provision.

Du kan även bli coach och hjälpa fler att få guldkant på vardagen och möjligheten att styra över sin egen tid, samtidigt som du får en bonus direkt från företaget.

Välkommen redan idag, det är superlätt att starta!
Kontakta din återförsäljare eller gå in på hemsidan www.pxc.se för att komma igång.

Följ med oss på Sociala Medier
Facebook >>
Instagram >>

Kontaktuppgifter
PXC Underwear
Ängdalavägen 9B
281 33 Hässleholm

Telefon: +46 451-81515
E-post: info@pxc.se
Hemsida: http://www.pxc.se/

VACKER UNDER FÖR ALLA STUNDER
PXC Underwear