GALA 2019

 

GALA 2019 – kontakta ditt företag och ta reda på hur du kan komma med!

 

Årligen samlas hela Sveriges direkt handlar elit för att under en kväll fira vår bransch och dess framgångar under året. Den 9 november är det dags igen och vi ses Grand Hotell i Stockholm för en magisk kväll med underhållning i världsklass, extravaganta prisutdelningar och fantastik mat för läckergommar. Följ med oss i uppsnacket på Facebook och Instagram.

se video från förra årets gala

Möt årets Kvinnliga entreprenör

 

I år har vi ett spektakulärt program fullspäckat med inslag som får den mest kräsna att kippa efter andan. Vi börjar redan kl. 14.00 med föreläsning av Årets Kvinnliga Entreprenör Frida Boisen som kommer att ge oss de bästa tipsen på hur vi lyckas med Social Medier. Vidare kommer vi att få lyssna till några av branschens bästa säljare som berättar om sin entreprenöriella resa inom direktförsäljning.

Direct Selling Award

 

Galan börjar kl.19.00 och efter vi har ätit, underhållits och roats gott så firar vi årets vinnare av Direct Selling Award. Priset är branschens mest prestigefyllda utmärkelse och delas ut till de Säljare som under året har visat prov på extra stor skicklighet och kvalité i sitt arbete.

Artister med anor

 

Som vanligt bjuder vi på förstklassig underhållning med heta artister. I år har vi förmånen att gästas av Reinne Mirro och Mia Stegmar som tillsammans med Magnus Höglunds eminenta orkester visar upp sig i all sin prakt. Reinne kan du just nu se i  ”Flirty dancing” på TV4 och Mia deltog i senaste melodifestivalen.

Bo Kungligt   

 

Grand Hotell är traditions enligt platsen för vår Gala, så även i år. Känner du för att bo kungligt och känna på lyxens sötma för ett dygn rekommenderas en övernattning. Det väl kända hotellet har huserat allt från kungligheter till kändisar från hela världen – kanske möte du Bruce Springsteen eller Rihana i hissen!