MIN STORY – ordförande Krister Fraser berättar

MIN STORY – ordförande Krister Fraser berättar

Efter att ha varit verksam inom Direktförsäljning i nu mer än 25 år kan jag med hela mitt hjärta säga att det har varit en underbar resa, om än med sina upp- och nedgångar.
Men det var inte självklart att det skulle bli just inom direktförsäljning som jag skulle komma att göra min karriär! Med en gymnastiklärarutbildning i botten så var det helt andra kullerbyttor jag hade tänkt ägna mig åt – men som med så mycket annat här i livet så blir det sällan som tänkt sig ;)…

Jag kan än idag minnas min första dag på Oriflame och mötet med Hans Henrik Ramel, Ryttmästare och VD för detta legendariska företag. HH (som han även kallades) satte ”skräck” i mig från min första dag och jag kan ärligt säga att min första tid på Oriflame inte var någon dans på rosor!
Jag kunde för mitt liv inte förstå vad det var som drev en ensamstående mor att lämna hem och hus kvällstid för att ge sig ut och få visa upp sina ”älskade” kosmetikprodukter till vänner och väninnor!

Men här står jag nu idag 25 år senare och har allt att tacka denna underbara bransch för min fantastiska resa och den personliga utveckling som faktiskt gjort mig till en bättre människa och Ledare.

Det är kärleken till produkten som skapar intresse och attraherar 1000-tals kvinnor och män att jobba med oss men det är den personliga utvecklingen i det magiska mötet mellan människorna som får oss alla att stanna!

Som Ordförande & VD för en av Sveriges finaste föreningar är det min ambition att verka för en öppen och transparant dialog med vår omvärld och kraftfullt sprida vårt budskap om en etisk och korrekt arbetande direktförsäljningsbransch!