1. Home
  2. /
  3. Nyheter

Nyheter

Personuppgiftspolicy för Direct Selling Sweden

Behandlingen av personuppgifter hos Direct Selling Sweden Du kan alltid känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss på Direct Selling Sweden. Vi skyddar alltid dina uppgifter från obehöriga. All behandling av personuppgifter sker utifrån bestämmelserna...

Om GDPR / General Data Protection Regulation

From den 25 maj 2018 gäller den nya dataskyddsförordningen (=lag) som skall ersätt den tidigare gällande personuppgiftslagen = PuL. Syftet är att ge privatpersoner en bättre kontroll av sina personuppgifter samt att ha en gemensam lagstiftning i hela EU. Den nya lagen...

Yttrande angående Spelutredningens betänkande SOU 2017:30

Med anledning av Spelutredningens betänkande SOU 2017:30 önskar Direct Selling Sweden avge följande yttrande. Direct Selling Sweden är medlem av Seldia, the European Direct Selling Association, som representerar Europeiska direktförsäljningsföreningar inom EU. Direct...

Elaine Eksvärd utsedd till Årets Kvinnliga Entreprenör 2017

Författaren och retorikern Elaine Eksvärd tilldelas Direct Selling Swedens årliga utmärkelse Årets Kvinnliga Entreprenör 2017. Ur nomineringen: ”Årets pristagare har en vass tunga men snackar snyggt. Hon är en sann entreprenör där viljan att utbilda i konsten att...

MIN STORY – Matthildur Jansson berättar

Jag föddes på Island och kom till Sverige 1991, träffade min man och blev kvar. Nu har jag bott i Sverige i 26 år – så det kan gå! Jag kom i kontakt med direktförsäljning första gången 1994. Jag var mammaledig och ville komma ut och träffa andra vuxna. Jag trivdes...

MIN STORY – styrelseledamot Lars Dahlberg berättar

För drygt 20 år sedan blev jag introducerad till direktförsäljning på samma sätt som så många andra - via en gammal vän som skulle visa mig ett sätt att tjäna extra pengar. Min resa har gått från Distributör, till möjligheten att ha Direktförsäljning som mitt levebröd...

MIN STORY – styrelseledamot Mette Munch berättar

Med en bakgrund som journalist kom jag i kontakt med direktförsäljning för snart 2 år sedan. Efter att ha arbetat som oberoende kommunikationskonsult i mer än 8 i år upptäckte jag ”fenomenet” direktförsäljning genom den Danska föreningen. Detta blev mitt första möte...

Ny styrelse på plats!

Nu är den nya styrelsen på plats med många nya ansikten och en ny Ordförande! Med unga friska krafter tar sig nu denna dynamiska grupp an föreningens angelägenheter i stort och smått. ”Att verka för en etisk och seriös bransch är vårt huvudfokus och det är genom vår...