1. Home
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. Arkiverat
  6. /
  7. Jessica Andersson ny vd...

Jessica Andersson ny vd för Oriflame Skandinavien

Jessica Andersson har utsetts till ny vd för Oriflame Skandinavien. I sin nya roll vill hon bland annat uppmuntra fler kvinnor att satsa på entreprenörskap

Jessica Andersson är 35 år gammal och har arbetat för Oriflame sedan 2013. Efter ett drygt halvår som skandinaviskt försäljningschef tar hon nu sig an vd-rollen.

– Det känns oerhört roligt att ha fått förtroendet att leda Oriflame Skandinavien. Jag är stolt över att vara en del i ett företag som har både en historia och ett syfte med sin verksamhet. Oriflame gör så mycket mer än att bara sälja hudvård och kosmetik. Företaget väcker drömmar och erbjuder också verktygen för att göra dessa drömmar till verklighet, säger hon.

Jessica har en bred bakgrund som nordisk varumärkschef på SCA, kommunikations- och marknadsansvarig på Papyrus Supplies och över tio års erfarenhet inom direktförsäljningsbranschen i ett flertal olika ledande befattningar.

–Trots hennes unga ålder har Jessica en gedigen erfarenhet inom direktförsäljning. Hennes engagemang och meriter inom Oriflame gör henne perfekt att leda den Skandinaviska organisationen.
Hon har också varit en nyckelperson i implementationen av vårt nya utbildningsprogram Oriflame Skincare Academy. Det kommer att bli en spännande tid framöver med Jessica vid rodret, säger Fredrik Nilsson, Vice President and Head of Western Europe.

Jessica började arbeta på Oriflame som regionchef och blev efter ett år befordrad till affärsutvecklingschef och därefter till hennes senaste befattning som försäljningschef för Skandinavien.

– Det bästa med direktförsäljning är att det inte finns någon motsats mellan egen framgång och andras framgång. De är bägge ett resultat av varandra. Oriflame är också spännande för att det är ett företag som framgångsrikt främjar kvinnligt entreprenörskap. Sverige behöver fler kvinnliga företagare, säger Jessica Andersson.

Mer info om Oriflame

Oriflames hemsida