1. Home
  2. /
  3. Konsument
  4. /
  5. Köpa av en direktsäljare
Köpa av en direktsäljare

Direkthandel bygger på förtroende och relationer

Det är tryggt att handla av en direktsäljare, det är bekvämt och du sparar tid. Du väljer själv när och hur du vill handla och du får oftast dina varor levererade direkt hem till dörren. Du kan också vara säker på att de produkter du köper av en direktsäljare håller hög kvalitet. En direktsäljare vill alltid arbeta med en hög servicegrad eftersom det stärker dennes budskap och skapar merförsäljning till andra.

Du kan alltid ångra dig

Skulle du trots allt ångra ditt köp har du enligt lag full rätt att göra det inom 14 dagar. Den rätten existerar inte alltid när du handlar i butik. Läs mer om ångerrätten HÄR

Förtroende, stolthet och personlig service

Utan förtroendet mellan köpare och säljare skulle inte direkthandel kunna existera. En direktsäljare är stolt över sina produkter, känner dem väl, har en sund affärsverksamhet och står för god personlig service.

Laglig och etiskt korrekt direkthandel

För att känna dig extra trygg, kontrollera alltid att företaget som direktsäljaren representerar är medlem i Direct Selling Sweden. Medlemskapet är en garanti för att företaget är seriöst och bedriver laglig och etiskt korrekt direkthandel.