1. Home
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. Arkiverat
  6. /
  7. MIN STORY – Matthildur...

MIN STORY – Matthildur Jansson berättar

Jag föddes på Island och kom till Sverige 1991, träffade min man och blev kvar. Nu har jag bott i Sverige i 26 år – så det kan gå! Jag kom i kontakt med direktförsäljning första gången 1994. Jag var mammaledig och ville komma ut och träffa andra vuxna. Jag trivdes gott i branschen och utvecklades snabbt. Snart blev jag ledare över ett eget team och kunde ägna mer och mer tid åt min nyvunna ”hobby”.

I mitten av 90-talet fick jag ett erbjudande om att jobba med en ny kosmetik- och hudvårdsprodukt. Jag satsade 100 procent och sa till och med upp mig från mitt ordinarie arbete på Saab i Trollhättan. På den vägen är det och idag driver jag företaget Avera tillsammans med min man Niklas. Idag är vi ett riktigt familjeföretag där alla i familjen är involverade på ett eller annat sätt.

Det bästa med direktförsäljning tycker jag är att det är helt upp till dig själv om du ska lyckas eller inte. Personligen tycker jag alla borde prova på direktförsäljning, om inte annat så för att utvecklas som person och människa. Under min karriär har jag själv haft förmånen att hjälpa tusentals kvinnor och män att utvecklas och lyckas i vår bransch; inget är så underbart som att se andra göra succé.

Direktförsäljning handlar om människor och ingen är den andra lik, varje nytt möte är unikt och man blir aldrig fullärd. Att börja som direktsäljare är det bästa jag har gjort och jag är så glad att jag vågade säga upp mig från en ”trygg” fast anställning och ta steget – på riktigt!