1. Home
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. Arkiverat
  6. /
  7. MIN STORY – styrelseledamot...
MIN STORY – styrelseledamot Mette Munch berättar

Med en bakgrund som journalist kom jag i kontakt med direktförsäljning för snart 2 år sedan. Efter att ha arbetat som oberoende kommunikationskonsult i mer än 8 i år upptäckte jag ”fenomenet” direktförsäljning genom den Danska föreningen. Detta blev mitt första möte med branschen och som ansvarig kommunikationsrådgivare i Direkte Salgs Foreningen fick jag snabbt lära mig allt om fenomenet och vad som låg bakom dess succé.
Ett och ett halvt år senare blev jag anställd på Amway Scandinavia där jag idag är verksam som corporate affairs manager. Daglig dags har jag kontakt med media, politiker och näringslivsorganisationer. Jag flyger och far och besöker frekvent alla de skandinaviska länderna men har min hemma adress i Köpenhamn.
Som ny styrelsemedlem hoppas jag kunna bidra med min breda erfarenhet inom kommunikation och pressbearbetning. Med all respekt för den långa och gedigna erfarenhet som redan finns i styrelsen på Direct Selling Sweden så tror jag mig kunna se saker med lite nya friska och ”unga” ögon ;)…