Forever Living

FOREVER LIVING PRODUCTS

Forever Living Products är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe Vera. Genom att vi noggrant kontrollerar hela produktionsprocessen, från planta till färdig produkt, kan vi garantera högsta kvalitet. Företaget grundades 1978 i Arizona, USA, och idag har företaget återförsäljare i över 160 länder. Det skandinaviska huvudkontoret, Forever Living Products Scandinavia, öppnades 1998 i Göteborg och innefattar verksamheten i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

VÅRA PRODUKTER

Kärnan i Forevers verksamhet består av Aloe vera. En växt som länge har älskats för sina goda egenskaper. Den trögflytande innergelén kan antingen pressas och drickas som ett kosttillskott eller blandas med andra noga utvalda ingredienser till olika hud- och hårvårdsprodukter. Idag är Aloe vera huvudingrediensen i de flesta av våra fantastiska produkter, till exempel Aloe Vera Gelly och Forever Aloe Vera Gel.

AFFÄRSMODELLEN

Det är enkelt och riskfritt att komma i gång med en egen verksamhet i Forever. Du kan prova att arbeta som återförsäljare genom att köpa produkter att använda själv och sälja. Du betalar endast för produkter som du köper och dina kunder har 90 dagars nöjd kundgaranti vilket innebär att de kan testa produkterna i 90 dagar, lämna tillbaka dem och få pengarna tillbaka om de inte är nöjda. Den kostnaden står Forever för och inte du som återförsäljare. Beroende på hur mycket du säljer själv eller tillsammans med dem du rekryterar till ditt team så uppnår du olika rabattnivåer på produkter. En gång uppnådd rabattnivå behåller du oavsett om du väljer att inte handla produkter på ett tag eller om du handlar varje månad.

Vill du veta mer om Forever Living, kontakta oss gärna.

Besöksadress:
Forever Living Products Scandinavia AB
Kvarnbygatan 2B
431 34 MÖLNDAL
Telefon: 031-727 80 00

Kundservice:
Telefon: 031-727 80 80

E-post: scandinavia@foreverliving.se

Hemsida: www.foreverliving.se

Kontaktperson:
Charlotta Orvenholt
Head of Operations
E-post: charlotta.orvenholt@foreverliving.se