LR

More quality for your life

LR Health & Beauty Systems grundades 1985 i Tyskland med huvudkontor i Ahlen. Idag representeras LR Health and Beauty av 400.000 oberoende konsulenter i över 30 länder och har en kontinuerligt stigande omsättning. 2010 låg försäljningen på närmare 400 miljoner Euro.

Det är kombinationen av de fem framgångsfaktorerna som gör LR unikt.

1. Kvalitetsprodukter
LR:s kvalitetskrav är exemplariskt. LR samarbetar endast med erfarna leverantörer av råmaterial och utför hela tiden interna och externa kvalitetskontroller av hela sortimentet. Detta är en av anledningarna till vår Aloe Vera Drinking Gel har blivit tilldelad INSTITUT FRESENIUS seal of approval.

2. Samarbete med världsstjärnor
När internationella toppstjärnor vill lansera egna doftlinjer eller vårdprodukter tar de ofta kontakt med LR. Kändisarna deltar intensivt i utvecklingen av sina produkter. “Exklusiv by LR” tas ordagrant.
Vårt nära samarbete med internationella stjärnor är ett viktigt sätt att marknadsföra LR och samtidigt ett unikt förtroendebevis.

3. Unika bilkoncept
LR:s bilkoncept belönar och motiverar. Redan efter en kort tid i LR:s affärsverksamhet har varje konsulent möjlighet att köra en Nissan Juke. I nästa steg kan framgångsrika LR-konsulent välja från ett brett urval av Mercedes Benz stora bilflotta. LR:s mest framgångsrika konsulenter får möjligheten att välja en LR Porsche i vitt!

4. Rättvis, tranparent marknadsplan
LR:s bonussystem är beprövat sedan 30 år tillbaka och i sin form unik på marknaden.
Utöver bonusen erbjuds en handelsmarginal på i genomsnitt 40% samt attraktiva tilläggsförmåner så som LR Academy, inbjudningar till evenemang och resor och bilkonceptet.

5. Utbildning och Service
Utbildning och Service är väldigt viktigt hos LR. Den speciellt inrättade LR Acadamy ger dig individuell och professionell vägledning från karriärsteg till karriärsteg. LR:s service är förstklassig, från snabba leveranser av paket till svar på individuella frågor och mycket mer.

LR Health & Beauty Systems AB 

Storgatan 32 A

264 33  Klippan

KONTAKTPERSON:         

Sales Manager

Catharina Vackholt

E-mail: c.vackholt@lrworld.com

Kundservice:
Telefon: 031-780 04 00

Hemsida: //www.lrworld.com/se/