1. Home
  2. /
  3. Företag
  4. /
  5. Medlemsföretag
  6. /
  7. NeoLife International
NeoLife International


VÅR MISSION ÄR ATT GÖRA VÄRLDEN TILL EN LYCKLIGARE OCH HÄLSOSAMMARE PLATS

NeoLife International

NeoLife International är ett framgångsrikt företag som för närvarande finns på över 50 marknader i världen och fler är på gång. Sedan 1958 har vi uppmuntrat människor att ta ansvar för sitt välbefinnande och erbjudit en möjlighet till personlig utveckling och ekonomisk trygghet.

NeoLife International AB

NeoLife International AB har varit verksamt i norra Europa sedan 1973. Huvudkontoret ligger i Sverige.

Kärnan i verksamheten

Vårt uppdrag är att göra världen till en hälsosammare och lyckligare plats genom att dela med oss av hälsosamma livsstilsval för att hjälpa människor att må bra och välja god näring för ett optimalt välmående.

Våra produkter är baserade i naturen och uppbackade av vetenskap och uppfyller högsta möjliga kvalitetskrav. Vi har ett brett sortiment indelat i tre varumärken; NeoLife kosttillskott, Golden rengöring samt Nutriance hud- och kroppsvård, populära produkter som tillgodoser våra dagliga behov. På så sätt kan vi erbjuda något för alla och du kan alltid hitta din personliga favorit.

Hos NeoLife är människor nummer 1! Vårt marknadsföringssystem är rättvist, belönande och ger alla en oslagbar möjlighet att skapa ekonomisk framgång och trygghet. Familj, vänskap, ett meningsfullt liv och att ha roligt tillsammans är viktiga värdegrunder för oss. NeoLife är inte bara ett företag, det är en familj!

NeoLife International AB
Hulda Mellgrens gata 3
421 32 Västra Frölunda

Kontaktperson: Lena Nilsson, Field Support
Telefon: 031-706 74 00
e-mail: field.support@gnld.se

www.neolifeshop.com