NHT Global

Vi är ett globalt företag som arbetar med nätverksmarknadsföring. Vårt huvudkontor ligger I Los Angeles, Kalifornien. NHT Global är ett dotterbolag till ett 15-årigt publikt bolag. Natural Health Trends Corp (börsnamn NHTC) och vi är verksamma i över 40 marknader.

Vi skapar historia varje dag genom att förbättra människors liv genom att erbjuda fantastiska produkter och en givande affärsmöjlighet. Sedan vi startade har vi satt en ny standard i branschen med en rekordartad expansion, försäljningstillväxt och trendsättande produkter. Vi tror på individen och deras framtid. Vi har hjälpt människor över hela världen att förändra sin livsstil, byggt sina karriärer och uppnått sina mål- både professionella och personliga.

Eftersom vi är engagerade i människors välmående världen över tillhandahåller vi produkter som ökar livskvalitén för våra kunder, och för våra medlemmar tillhandahåller vi den kanske mest lukrativa kompensationsplan som någonsin funnits.

Vi är stolta över att utveckla innovativa lösningar som hjälper dig att leva ett hälsosammare och mer aktivt liv. Vi samarbetar med de bästa forskarna, läkarna, kemisterna och tillverkarna i världen för att undersöka och utveckla produkter drivna av marknadstrender och vetenskap och formulerade med de mest effektiva ingredienserna för att ge en omedelbar effekt på din livskvalitet.

NHT Global erbjuder produkter i världsklass, en generös marknadsplan och ett spännande reseprogram.

NHT Global Europe Srl

Via dei Tigli 6/D
20090 – Opera
ITALY

Kontaktperson Sverige:
Priscilla Evora
Distributor Relations & Service Manager Scandinavia
E-mail: priscilla.evora@nhtglobal.com

Kundservice:
support.se@nhtglobal.com

Hemsida: https://sweden.nhtglobal.com