Oriflame

De svenska bröderna Robert och Jonas af Jochnick och deras vän Bengt Hellsen beslutade sig för över 55 år sedan att följa sina drömmar och starta eget företag. De ville skapa ett skönhetsföretag inom direktförsäljning som fokuserade på en ny typ av hudvård, baserat på naturliga ingredienser, och som levererades direkt hem. Deras dröm blev till verklighet och sedan dess har Oriflame vuxit och blivit ett internationellt företag. Idag finns Oriflame i över 60 länder, har över 3 miljoner konsulenter och omsätter ca 15 Miljarder SEK.
 
Med över 55 års erfarenhet erbjuder Oriflame idag ett komplett produktutbud av skönhets- och wellnessprodukter. Produkterna utvecklas i Sverige och ligger i framkant när det gäller både innovation och hållbarhet. Oriflame har fler än 150 forskare och över 50 års erfarenhet av att utveckla avancerad hudvård.
 
Oriflame stödjer också ett flertal välgörenhetsorganisationer världen över och är medgrundare av World Childhood Foundation. Oriflames vision har alltid varit att uppfylla drömmar och därför är detta bolagets varumärkeslöfte, Your Dreams – Our Inspiration!
 
Oriflame Holdings B.V.
Bolduc Building A, Utopialaan 52
5232 CE ‘s-Hertogenbosch
Nederländerna
 
Besöksadress:
Fleminggatan 14
Box 1095
101 39 STOCKHOLM
 
Kontaktperson:
Lorenzo Migliori
Managing Director Scandinavia
Telefon: +46 76 697 27 57
 
Kundservice: Telefon: 0775-20 20 30